mylifediarie.blogg.se

Här hittar ni Heidi och Alina, två syrror ifrån byhålan Ånge. Vi har två olika liv och helt olika intressen, så en hel del olika inlägg. Så välkommen och läs! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det!

KLEV UPP PIGG !

Publicerad 2017-05-24 16:17:14 i Allmänt,

Idag började jag jobba klockan sju istället för klockan sex! Så skönt att få sova den dära extra timmen på morgonen. Jag var trött som vanligt men tog mig upp hyffsad tid idag iallafall. Känner mig riktigt nöjd.
 
Kommer hem ifrån jobbet och kollar postlådan och har fått kuvert. För några månader sedan vart jag och några till anmäld för misshandel, en misshandel för mig är slag med blåmärken, eller slag utan blåmärken, stryptag osv osv grejen med det hela att ingen av oss slogs vi puttade och drog i varandras kläder. Pinsamt men sant. Det tyckte HAN var misshandel, fast jag åkte i backen och fick sår på ryggen ( vilket inte störde mig ett dugg eftersom vi alla gjorde fel) med flera polisförhör och onödigt drabbel med polisen är det äntligen NERLAGT. Vilka människor det finns.
 
 
DAGENS SANNING:
 
SANNING: Jag älskar svart.
 
FÖRKLARING: Omedvetet älskar jag svart, jag har alltid svarta jackor och min garderob består av mesta dels svarta kläder. Svarta strumpor är det bästa som finns ;)
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela