mylifediarie.blogg.se

Här hittar ni Heidi och Alina, två syrror ifrån byhålan Ånge. Vi har två olika liv och helt olika intressen, så en hel del olika inlägg. Så välkommen och läs! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det!

FINLAND

Publicerad 2017-06-29 14:25:59 i Alina såklart,

Åkte till sundsvall igår och sov där inatt, käkade frukost/lunch på norraberget (så jädra mysigt) blev en kycklingsallad.
Värmen är olidlig, gillar inte het värme, det får vara runt 18 grader och helst regn haha. Får panik när det bli alldeles för varmt och solen grillar mig.
Åker till Finland snart, ska bli skönt, dock lite långtråkigt med tanke på att ingen av mina syskon följer med och ingen vän kunde följa med heller. PRECIS som när jag var typ 13, åker med föräldrarna. Men pappa tycker det kan vara skönt för mig att bara vara ett tag, och ja det lät det ju bli. Pappa ska få med mig att springa varje dag, sedan har jag bestämt mig att klipa av mig håret och färga det ljust... SPÄNNANDE! 
 
Febern har väl lagt sig, men mina halsmandlar är SÅ J*VLA STORA! Dom är det i vanliga fall som sagt och nu är dom minst 3 ggr större, kan knappt andas vid ansträngning. Är det bara jag eller är detta vanligt? Ena halsmandeln är väl normal men den andra är sjukt stor...
 
 
// Alina
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela