mylifediarie.blogg.se

Här hittar ni Heidi och Alina, två syrror ifrån byhålan Ånge. Vi har två olika liv och helt olika intressen, så en hel del olika inlägg. Så välkommen och läs! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det!

Movies

Publicerad 2013-06-30 22:25:47 i Allmänt,

Hej Hej !
 
Just nu sitter jag hemma i min ensamhet med min hund och Letters to Juliet, jag älskar romantiska filmer men blir lite upprörd/besviken på mig själv då jag inser att jag gör aldrig något spännande i mitt liv. Är det bara jag eller finns det fler som drömmer sig bort? jag följer många serier och kollar mycket på film och dom gör alltid något roligt eller spännande och vad gör jag, jo jag sitter här och blir lite deprimerad av att jag vill göra så mycket men antingen så har man inga pengar eller så vågar man inte.. Bara en massa bortförklaringar!! 
 
Jag skulle vilja resa runt och upptäcka saker, jag skulle vilja göra massor av saker men det blir aldrig av bara massa jag vill och jag skulle.. 
Jag älskar att skriva men varje gång jag börjar med nått så inser jag att jag är tom på ideér och då behöver man insperation och vart får man den ifrån om man aldrig hittar på något spännande eller bor där jag bor.
 
Jaja bara lite saker jag ville få ur mitt system ;) 
 
 
Love u guys !
 
 
 
                                             // Heidi

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela