mylifediarie.blogg.se

Här hittar ni Heidi och Alina, två syrror ifrån byhålan Ånge. Vi har två olika liv och helt olika intressen, så en hel del olika inlägg. Så välkommen och läs! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det!

DET FINASTE

Publicerad 2017-07-10 22:51:00 i Allmänt,

Finland ser ut som sverige, simpelt och varierande väder.
Men just där vi bor, i Kristinestad, rakt över havet ifrån Sundsvall, där är det så jävla underbart som en helt annan värld. Man känner inte alla, så ingen vet vem man är riktigt. En stad som är lika stor som ånge, ca 10000 invånare. Men här känns det så mycket större, det finns en stad här även fast det är så litet, små båthamnar överallt.
Vi bor nära vattnet, har en fin stor gård med fina blommor i trägården, en bastu och det bästa med det hela är att huset är byggt av min farfars pappa, det känns så otroligt mäktigt att vara här. Dom flesta grannar vet vilka vi är, och alla är så vänliga. 
Jag älskar att sätta mig på mitt smultronställe och bara vara, helst när solen är påväg ner. När jag blir less på livet så springer jag dit och sätter mig där, även fast myggen äter upp mig så älskar jag att sitta där och det är aldrig någon annan där heller.
Jag önskade att jag var uppvuxen här, kunna flytande finska och svenska.
 
Finns inget bättre än det här just nu, på lördag kommer jag hem till Ånge igen, som tur har jag mina underbar vänner och familj där.
 
// Alina
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela